Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Samohrana majka koja je prošla pakao u životu oduševila Balkan: Preko Facebooka poklonila lični automobil, a sad najavljuje da će pokloniti još jedan

Zadranka imena Filomena, samohrana majka koja nije željela da joj se objavi prezime, pokazala je veliko srce darovavši automobil Opel Corsu obitelji kojoj je bio potreban, izvještava Dalmatinski portal koji je kontaktirao velikodušnu Zadranku.

Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potribi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox”, napisala je Filomena u Facebook grupi “Kupi prodaj Dalmacija” pod profilom ‘Jesam To’, piše “Slobodna Bosna“.

Iako je sama objava dočekana s doze sumnje, automobil darovan, i to samohranoj majci s četvero djece iz Splita.

Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu”, rekla je za Dalmatinski portal Filomena.

Prošla je pakao u životu

Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim.

I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati”, rekla je Zadranka koja je otkrila da je prošla pakao u životu. Proživjela je rat, ostala bez oba roditelja i teško se razboljela.

Filomena je inače živjela pet godina u samostanu kod časnih sestara, a sada radi noćne smjene u trogirskoj pekari, majka je 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje.

Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: ‘Mama, ti si čudo!’, a još nešto ću vam reći kada pitate za njegovo auto. Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novo auto kada položi, a ne trebaju nam dva”, rekla je Filomena, žena velikog srca.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više