Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

SMRT SVRABU – ŽIVJELI ŠORTSEVI! Ako jedete ovu namirnicu – komarci će jesti vas

Svi imamo tog jednog prijatelja koji se, jadničak, čim izađemo na kej češe i kune i komarce i vrućinu i tri koljena svojih bivših unazad. Ako ste vi taj jadničak – nauka ima objašnjenje zašto!

Gnusne male krvopije svima mogu da upropaste veče, ali ako ste se ikada zapitali zašto neki ljudi imaju tri plika, a drugi završe kao jastuče za igle odgovor je jednostavan. I bolan, prenosi “Balkans press“.

Komarci duplo češće ujedaju ljude koji imaju A+ krvnu grupu nego što ručkaju one sa drugim krvnim grupama. Najmanje gotive ukus B krvne grupe.

To možda ne možete da promijenite, ali nešto ipak možete – vaš meni.

Ono što jedete uticat će na to koliko jedu vas.

Kada uzmete pljeskavicu i u nju natrpate kajmak ili pavlaku kao da ste dali signal svim komarcima oko sebe da ste podgrijana večera.

Pored znoja, na vašoj koži se nakon mliječnih proizvoda luči i mliječna kiselina. Komarci mogu da je osjete, a ona im je posebna poslastica.

Posebno obratite pažnju da ne jedete neki punomasni sir, soju ili jogurt.

Smrt svrabu, živjeli šortsevi!

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više