Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Zbog “Šemse” ukidaju se LIVE nastupi laureata Večernjakovog pečata!?

Enis Bešlagić je po izboru čitatelja bh izdanja Večernjeg lista proglašen za osobu godine, međutim više od samog priznanja u obliku Večernjakovog pečata pamtit će se Bešlagićevo obraćanje u Kosači neposredno nakon dodjele ove nagrade kada je održao lekciju ovdašnjim političarima

Toliko su se neki “ukiselili” da će to dugo vremena ostati urezano u sjećanje TV gledateljstvu koje je napokon dočekalo i svojih pet minuta.

Prema posljednjim informacijama koje smo dobili od izvora bliskog HDZ-u BiH oni već razmatraju mogućnost da na sljedećim “pečatima” ukinu mogućnost prijenosa uživo, bar što se tiče dobitnika nagrada. Njih bi se ranije snimilo, pa ukoliko ne bi “basali” poput “Šemse” pustili bi i njihove govore, a ako bi govorili onako kako političari to ne žele govori ne bi bili javno prezentirani.

Oni stariji kažu da imaju već nekog iskustva iz bivše Jugoslavije kako to “odraditi”, a što se tiče mlađih kadrova njih bi spremili u Pjongjang na jednotjednu “izobrazbu” tako da se u budućnosti ni pod razno ne može dogoditi neki novi “Šemso”!


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više