Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Kombinacijom ova 2 sastojka riješit ćete se ZAUVIJEK cista i mioma!

U ovom članku vam predstavljamo najefikasniju mješavinu za liječenje cisti i mioma!

U pitanju je kombinacija meda i čuvarkuće koja pored toga ima i sposobnost za liječenje drugih stanja kao što su paraziti, rak maternice, kardiovaskularni problemi i razne upale.

Potrebni sastojci:

300 g lišća čuvarkuće
300 g prirodnog meda (kesten)
Priprema i način korištenja:

Ubrati lišće čuvarkuće pa ga dobro oprati i samljeti u blenderu. Takvu smjesu pomiješati sa medom u staklenoj posudi nekoliko minuta kako bi se sve lijepo pomiješalo.

Gotovu smjesu ostaviti sedam dana u frižideru uz povremeno miješanje. Nakon sedam dana vaša smjesa je spremna za korištenje.

Uzimajte smjesu svaki dan 3 puta po kašiku. Prvi put se uzima čim ustanete ujutro, druga kašika tokom dana između obroka i treća prije spavanja.

Uzimajte redovno ovu smjesu i za nekoliko sedmica do nekoliko mjeseci ciste će nestati. Ova mješavina je dobra i za ubrzavanje metabolizam, poboljšava probavu i poboljšava učestalost stolice, piše “Megagiga“.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više