Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Stavite ovu smjesu ispod jezika prije nego što legnete i nikada se više nećete probuditi umorni

Vrlo jednostavno i potpuno prirodno rješenje u borbi protiv nesanice. Nećete zažaliti, a ujutru ćete se osjećati svježi i odmorni. Ako i nemate ove sastojke, lako ih je naći u bilo kojoj bolje snabdjevenoj radnji ili u prodavnicama zdrave hrane

U posljednje vrijeme, istraživanja su pokazala, da je kvalitet i količina sna smanjena i kod muškaraca i kod žena. Sa normalnih 7-8 sati, spala je na 6-7 sati. Možda ne djeluje kao velika promjena, ali jeste za tijelo kome je potreban odmor.

Nedovoljno sna izaziva nestabilnost u organizmu i on počinje da se buni. Mozak pokušava da dobije svoj odmor i isključuje se, što može dovesti do poteškoća u poslu, kao i u životu. Ali šta ćemo sa noćima kada, jednostavno, ne možemo da zaspimo? Te noći se pojavljuju, a sutradan nam je neminovno loš dan.

Evo načina na koji možete da se riješite ovakvih noći. Sve što vam je potrebno je da napravite ovu smjesu. Vrlo jednostavna za spremanje.

Sve što vam je potrebno su dva sastojka:

– 5 kašičica meda i
– 1 kašičica ružičaste himalajske soli.

Sa ova dva sastojka, san vam je obezbijeđen. Pomoćiće vam da se odmorite za naredni dan. Himalajska so sadrži više od 80 minerala i elemenata koji su potrebni tvom tijelu za različite procese za revitalizaciju tijela. Med ima glukoze koja pomaže razvoju ćelija i obezbjeđuje energiju.

Kombinacija soli i meda povećava lučenje serotonina, i smanjuje stres, zbog čega lakše zaspimo. Probajte ovu smjesu i dozvolite vašem tijelu da odmori i spremi se za naredni dan. Pomješajte ova dve sastojka i stavite ih u stalenu posudu. Možete napraviti količinu koju god želite. Odnos je 5:1. Samo uzmite malo ove smjese pod jezik svake večeri prije spavanja i pustite je da se sama otopi.

Nedostatak sna je jedan od uzročnika i okidača nekih ozbiljnih bolesti. Statistika kaže da ljudi koji nemaju dovoljno sna češće imaju srčanih problema. 2011. medicinska studija koja je izvršena na oko 475.000 ljudi, je otkrila da nedostatak sna povećava rizik od srčanih oboljenja za 48%, a rizik od šloga za 15%. Samo napravite ovaj rastvor i pretvorite uzimanje ove smjese u svoju naviku.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više