Fresh Press portal

O NAMA

D.K

FreshPress Portal jedan je od veoma posjećenih informativnih portala u Bosni i Hercegovini. Iako je kompanija osnovana krajem 2013. godine, portal je vrlo brzo postao jedan od prepoznatljivih medijskih kuća u BiH.

Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu. Sadržaj portala se od svog nastanka do danas konstantno povećavao i napredovao kvalitetom informacija.

FreshPress je nezavisna Internet medijska kuća u Bosni i Hercegovini, iza koje ne stoji niti jedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija. Portal nije nacionalno orijentisan, piše o svemu, obuhvata sve i svakodnevno informiše javnost.


Fresh Press portal
Nezavisni informativni portal
Urednik
Emir Hadžić
Redakcija
Emir Hadžić
Antonio Caraballo
Danijela Caraballo
Almir Redžić
Suradnici
Hamza Šahinagić
Nermin Okić
IT
Danijel Kukarić
Dejan Bareša
E-mail 
Telefon 

+387 35 962 444

Facebook
Svjeze vijesti-Fresh Press portal
www.facebook.com/freshpress.info
 Twitter
www.twitter.com/freshpressinfo (English)
www.twitter.com/svjezevijesti1 (BiH)

 

DSO “K&C MEDIA”, Tuzla

ID BROJ: 4311132370001

Žiro Račun BR. 1321002014307537

Adresa: Filipa Kljajića 22

Tel/Fax: 035 962 444

E-MAIL

info@freshpress.info

    redakcija@freshpress.info

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više