Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Aleksandar Vučić gostuje u Banja Luci, komentarisao je i izjave Bakira Izetbegovića: “Ne pada nam na pamet da ratujemo sa bilo kime!”

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije danas gostuje u Banja Luci gdje su ga dočekali zvaničnici SNSD-a Milorad Dodik, Željka Cvijanović, Radovan Višković…

“BiH je za Srbiju treća izvozna destinacija, trgovniski partner broj sedam, jer ispred su Njemačka, Italija, Rumunija”, ističe Vučić.

“Znam da ćemo biti kritikovani jer ovoliko pomažemo RS-u, i to u Srbiji će nas kritikovati, ali mi ćemo nastaviti”, kazao je Vučić.

“Za nas je važno da pokušavamo da čuvajući mir i stabilnost poboljšamo naše ekonomije”, rekao je Vučić.

Vučić je komentarisao i posljednje izjave Bakira Izetbegovića.

“Srbija želi partnerske, prijateljske i najbolje odnose i sa Bošnjacima i Hrvatima. Ne pada nam na pamet da ratujemo sa bilo kime”, kratko je odgovorio Vučić.

Vučiću će povodom Dana grada, koji Banjaluka obilježava danas, biti dodijeljeno najveće priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više