Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Biden o Putinu: Ne vjerujem da on ima dušu i mislim da je ubojica

Američki predsjednik Joe Biden u srijedu je rekao da će ruski predsjednik Vladimir Putin uskoro osjetiti posljedice izravnog miješanja u američke predsjedničke izbore 2020. kako bi njihov ishod prevagnuo u korist Donalda Trumpa.

“Platit će cijenu, a kakve će biti posljedice, vidjet ćete uskoro”, rekao je Biden za ABC News.

Biden je svoje izjave izrekao nakon izvješća obavještajnih službi u kojem se potkrepljuju optužbe da iza miješanje Rusije u izbore stoji sam predsjednik Putin.

Rusija uzvraća da se radi o neutemeljenim optužbama.

Za Putina je rekao da ga “relativno dobro poznaje” te da je po njegovu iskustvu sa stranim čelnicima najvažnija stvar poznavati sugovornika.

Također je rekao da ne vjeruje da ruski čelnik ima dušu, a na upit o tome misli li da je Putin ubojica, odgovorio je potvrdno.

“Da, mislim to”, rekao je Biden.

Istovremeno je Biden podsjetio da “postoje pitanja od zajedničkog interesa na kojima bi mogli surađivati”, kao što je bilo produljenje nuklearnog sporazuma START.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više