Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dodikov sin pokazao presudu po kojoj mu Stanivuković mora isplatiti 5.000 KM, pa mu poručio: Nećeš ovako…

Razlog pokretanja tužbe od strane Dodika je bilo Stanivukovićevo gostovanje na BN TV-u u maju prošle godine

Draško Stanivuković dužan je, po odluci Osnovnog suda u Banjaluci, Igoru Dodiku (sinu Milorada Dodika) isplatiti 5.000 KM zbog klevete.

Razlog pokretanja tužbe od strane Dodika je bilo Stanivukovićevo gostovanje na BN TV-u u maju prošle godine, u kojoj je Stanivuković izrekao nekoliko neistina na račun bogatsva porodice Dodik.

Igor Dodik je sliku presude objavio na svom Twitter profilu, te je poručio da je uvijek za to da se kritike i informacije iznose argumentovano i činjenično.

– Uvijek ću biti za to da se informacije, ali i kritike iznose argumentovano i činjenično. Sve drugo moraće ovako jer nemam šta da krijem. Sredstva od svake takve presude biće proslijeđena za mlade i talentovane sportiste u Republici Srpskoj, napisao je Dodik.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više