Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Evo kako je Dodikova kćerka proslavila pobjedu prosrpskih snaga u Nikšiću: Veseli se…

Danima se špekulisalo da se u izbore u Crnoj Gori umiješao i Goricin brat Igor, a da je u priremama za izbore učestvovao i SNSD Milorada Dodika… No, kako se ispostavilo, u kući Dodika se ipak slavilo

Kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Gorica, nije skrivala oduševljenje pobjedom prosrpskih snaga na lokalnim izborima u Nikšiću u Crnoj Gori.

Danima se, podsjećamo, špekulisalo da se u izbore u Crnoj Gori umiješao i Goricin brat Igor, a da je u priremama za izbore učestvovao i SNSD – partija na čijem čelu se nalazi Goricin otac Milorad Dodik. No, sve je to ostalo na nagađanjima i špekulacijama.

No, kako se ispostavilo, u kući Milorada Dodika se ipak slavilo nakon što su objavljeni preliminarni rezultati rezultati izbora u Nikšiću. O tome svjedoči objava na Gorice Dodik na Twitteru, koja je napisala:

“Veseli se SRPSKI rode i familijo Ćorović u Župi Nikšićkoj!”

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više