Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

JEZIVA PORUKA RAJKA VASIĆA: “Samo da umre Komšić, pa da…”

Nakon što je jutros slovenski portal “necenzurirano.si” objavio puni sadržan non-papera koji se pripisuje slovenskom premijeru Janezu Janši uslijedio je niz različitih reakcija.

Objava ovog non-papera neumitno je vezana i uz aktivnost člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je pokazao maksimalnu posvećenost u razotkrivanju mnogih detalja diplomatskih inicijativa evropskih desničara koji su bili skriveni od javnosti, a na čije je postojanje ukazao slovenski predsjednik Borut Pahor prilikom nedavne posjete našoj zemlji. 

Zbog toga je Komšić u posljednjih nekoliko dana jedan od najčešće spominjanih političara u BiH, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu, zavisno od pozicije posmatranja. Jedan od najradikalnijih u ocjenama bio je Rajko Vasić, bivši generalni sekretar Dodikovog SNSD-a, koji je na svom Twitter profilu iskazao neviđeni prezir prema aktivnostima člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.  “Samo da umre Komšić, pa da razjebemo BiH. Njega se i muslimani ustručavaju”, napisao je Vasić na Twitteru.

blank

  •  Tagovi:
  •  
Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više