Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Lagumdžija je inteligentan i manipulativan, ali to više ne prolazi kod nas u SDP BiH!

Kad ne budem predsjednik, imat ću prilike da kažem puno stvari za puno ljudi, mogao bih knjigu napisati o njihovim stavovima koje imaju nezvanično i ovako kad se oglašavaju, naveo je Nikšić

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić u večerašnjoj emisiji “Politbiro” Bakira Hadžiomerovića na portalu Raport komentirao je i današnju izjavu bivšeg predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije.

 

Naime, Lagumdžija je jutros objavio da su Nikšićevi razlozi da odbije potpisivanje izjave za Srebrenicu glupi.

“Pa ja vjerujem da sam potpisao komentari bi opet bili kontra…Da sam razobličio SDP, da je SDP postao Bošnjačka stranka, kao što sam sad glupo postupio jer nisam potpisao. Nisam ni do sada komentirao stavove ljudi, nemam ni potrebu. Imaju svoje pravo misle ovako ili onako. Želim samo vrlo kratko da objasnim, jer je ispalo da sam se bavio Lagumdžijom na tom sastanku. Niti mi je namjera, niti je tačno. Ja sam samo spomenuo da sam dobio mail iz koga nisam mogao vidjeti da je bilo ko od učesnika dobio tu izjavu prije, ali sam vidio da ju je dobio gospodin Lagumdžija”, rekao je Nikšić.

Pojasnio je da je dobio tekst izjave u mailu, a da su zaboraviti izbrisati s kim su se ranije dopisivali u mailu i da je tu vidio da je uključen Lagumdžija.

“Čovjek je rekao da je on učestvovao u tome. Ja ne mislim da je on glup, ja mislim da je on prilično inteligentan i da može dati određen doprinos. Ne spadam u one ljude kojima se može tako manipulirati. Ja sam ovdje da zastupam stavove SDP-a. Kad ne budem predsjednik imat ću prilike da kažem puno stvari za puno ljudima, mogao bih knjigu napisati o njihovim stavovima koje imaju nezvanično i u ovako kad se oglašavaju”, naveo je Nikšić.

(DEPO Portal/ak)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više