Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Milorad Dodik građanima BiH čestitao Dan ustanka

“Svi zajedno trebamo njegovati antifašističke tradicije i zalagati se za mirna rješenja, čuvajući uspomenu na sve one koji su dali život u borbi protiv fašizma.

Dužnost nam je prisjetiti se svih onih koji su život dali u borbi protiv fašizma, a svim preživjelim borcima Narodnooslobodilačkog rata čestitati ovaj značajan datum naše slavne povijesti.

Srpski narod je zajedno s ostalim narodima dao poseban doprinos u borbi protiv fašizma i uspostavi mira i slobode u Drugom svjetskom ratu, o čemu svjedoče  više od milijun poginulih, bezbrojna stratišta i spomenici, što je tužni srpski bilans Narodnooslobodilačkog rata.

Borci Narodnooslobodilačkog rata zajedno s antifašistima iz cijelog svijeta sudjelovali su u slomu fašizma, razvoju i očuvanju tradicijskih vrijednosti slobodarskog naroda – mira i antifašizma“, naveo je Dodik.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više