Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogledajte kako je Draško Stanivuković DIRNUO U “OSINJE GNIJEZDO” i zadao jedan od najtežih udaraca Miloradu Dodiku

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković u velikim je problemima zbog stalnog opstruiranja od skupštinske većine, koju u tom gradu čini SNSD Milorada Dodika.

No, ta mu činjenica ne smeta da svako malo izađe pred javnost i otvoreno poruči svom političkom oponentu da ga nije strah.

Tako je bilo i jučer, kada je Stanivuković, po mnogima, dirnuo u “osinje gnijezdo”.

Na pitanje novinara kada će doći do rušenja nelegalnog kluba “Kajak”, u vlasništvu Dodikovog kuma Mile Radišića, Stanivuković je naveo kako su na sceni zakulisne radnje te kako su Mile Radišić, baš kao i njegov sin, “veći i manji lopov”.

Stanivuković je u nekoliko sekundi plastično pojasnio kako funkcionira Dodikova vlast u Republici Srpskoj u posljednjim decenijama.

“…Sin dobija gorivo od države, kćerka dobija traktore, jedan mu kum sagradi restoran na gradskoj zemlji, drugi kum ima televiziju, kojom upravlja on, pa onda pored ATV-a postoji FK Borac koji vodi njegov sestrić, čiji su poslovni prostori u vlasništvu Grada, a on uzimao pare od tih poslovnih prostora. Pa mu drugi sestrić, brat od ovog prvog, imao nelegalne bilboarde…”, kazao je Stanivuković.

– Ponosan sam na Banjaluku koji može da kuca u restoranu ′”Agape” i u kojem “Pravda za Davida” može biti na Trgu. Sretan sam što imam priliku ispraviti nepravdu – kazao je gradonačelnik Banje Luke.

“Slobodna Bosna” donosi video najzanimljivijeg dijela Stanivukovićevog izlaganja.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više