Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Protesti u Bijeljini: „Mi nećemo da u Bijeljini Srbi udare na Srbe“

Mićić pita predstavnike Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” protiv koga oni protestuju – protiv kog naroda?

„U demokratskim društvima vlast se dobija ili gubi isključivo na izborima, zbog toga Savez za pobjedu ne shvata cilj najavljenih protesta u Bijeljini“, poručio je kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Srpske demokratske stranke.

On je apelovao na nadležne organe da obezbijede protest i zaštite građane Bijeljine.

“Mi nećemo praviti kontraproteste, ne želimo da rizikujemo izbijanje sukoba ili nereda u Bijeljini. Mi nećemo da Srbi na Srbe udare”, jasan je Mićić.

Takođe, Mićić pita predstavnike Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” protiv koga oni protestuju – protiv kog naroda? Tvrdi, da oni (Koalicija “Bijeljina pobjeđuje”) žele da naprave destabilizaciju u Bijeljini na neizvodljiv način jer nemaju volju građana i nemaju većinu.

Osim toga iz Saveza za promjene su istakli da imaju saznanja da će na protestima Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” biti isključivo radnici javnih ustanova.

“Apelujemo na javne ustanove kao što su Dom zdravlja i ostale, čiji su radnici zloupotrebljavani u predizbornoj kampanji, da ne prisiljavaju ljude da izađu na protest, ucjenjujući ih da će, ako ne izađu na protest, ostati bez posla”, upozorio je Mićić, izražavajući nadu da građane neće izmanipulisati nekoliko ambicioznih pojedinaca koji žele samo da se domognu vlasti i sačuvaju, prenosi BN televizija.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više