Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Stanivuković nakon jučerašnje “drame”: Danas nastavljamo još jače, tijelima ćemo braniti grad i stavove!

Poručio je da je jučerašnja sjednica Skupštine grada njihova velika pobjeda, jer su građanima pokazali kakvu politiku stvarno vode, te je poručio da danas nastavljaju još jače

Nakon jučerašnjih burnih dešavanja u Gradskoj skupštini Banjaluke dok je trajala rasprava o budžetu za 2021. godinu oglasio se gradonačelnik Draško Stanivuković.

Njegova burna reakcija, kada je vikao da nije gradonačelnik i kidao kravatu, uslijedila je nakon što, kako on kaže, predloženi amandmani, ne samo da nisu dostavljeni na vrijeme, već nisu u skladu sa zakonima. Poručio je da je jučerašnja sjednica njihova velika pobjeda, jer su građanima pokazali kakvu politiku stvarno vode, te je poručio da danas  nastavljaju još jače.

-Ako je potrebno, branit ćemo svoj grad i stavove svojim tijelima! Ovo se ne može nastaviti! Izdržat ćemo teške trenutke, ali ćemo izgraditi sustav u kojem će se morati poštovati zakon. Jednom kada im damo da ′′ pregaze ′′ zakon i Vladu, svaki sledeći put će to biti njihova praksa. Tko to tako radi morat će snositi odgovornost. Dan kada ga zaustavimo, pravimo prvi važan korak ka postavljenim ciljevima demokratski uređenog društva, napisao je Stanivuković.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više