Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Žestoka reakcija Dragana Mektića na najnovije poteze Dodikovog režima: “Koji retardi, umno nam osakatiše…”

Podsjetimo, Republički štab za vanredne situacije usvojio je na 78. sjednici izmjene Zaključka o provođenju epidemioloških mjera, čime se od danas dozvoljava rad ugostiteljskih objekata pod određenim uslovima, a djeca od prvog do petog razreda se vraćaju u školske klupe.

Od utorka, 6. aprila, nastavit će se odvijanje odgojno-obrazovnog rada u prostorijama osnovnih škola za učenike od 1. do 5. razreda osnovnih škola, kao i odvijanje produženog boravka.

Za ostale učenike, od 6. do 9. razreda, kao i za srednjoškolce i studente univerziteta, nastava će se i dalje odvijata online korištenjem sredstava elektronske komunikacije, u skladu s instrukcijom nadležnog ministarstva.

Uslijedila je oštra reakcija Dragana Mektića na društvenim mrežama.

“Koji retardi, umno nam osakatiše djecu. Zbog čega su djeca problem pa da se vi iživljavate nad njima?”, upitao je Mektić.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više