Fresh Press portal
BiH Politika

Borba farmaceutskih radnika iz javnog i privatnog sektora sa područja TK nastavila se i danas

Borba farmaceutskih radnika iz javnog i privatnog sektora sa područja Tuzlanskog kantona za poboljšanje svog statusa u zdravstvenom sistemu TK, poboljšanje uslova rada i povećanje NAKNADA ZA USLUGE IZDAVANJA LIJEKOVA NA RECEPT ESENCIJALE LISTE koje su u TK-u najmanje u odnosu na sve ostale kantone u FBiH nastavila se i danas.

Danas je u Tuzli održan radni sastanak predstavnika javnih i privatnih apoteka sa područja TK-a sa premijerom Vlade TK gospodinom Tulumovićem i sa ministricom zdravlja TK-a gđa. Dajanom Čolić, nakon kojeg se nadamo da ipak dolaze bolji dani za farmaceutske radnike Tuzlanskog kantona. Kao i da će sadašnja vlada TK imati dosta više sluha u odnosu na prethodne Vlade TK za probleme sa kojima se susreću ovi plemeniti ljudi dugi niz godina.

Povezani članci

Prijedlog o ukidanju finansiranja političkih stranaka za vrijeme pandemije koronavirusa

E.H

Da li će Edim Kadić biti kandidat za gradonačelnika grada Tuzla?

E.H

Sveukupni progres – Novogodišnji poklon NBL-a Tuzli

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više