Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Burno gostovanje Nebojše Vukanovića na FACE TV: “Milorad Dodik se plaši Aleksandra Vučića!”

Na Face TV gostovao je zastupnik u NSRS skupštine Nebojša Vukanović.

“Vučić je pokazao moć. Dodik se boji Vučića. Mora pitati ministre iz Srbije s kim će na piće. Njih trojica na saslušanju kod ambasadora. Vjerovatno im rekli da su potrošeni. Dodik potpisao da idemo u NATO.

SNSD mafijaška organizacija. Ako budu htjeli da se povuče Dodik će isprovocirati međunarodnu zajednicu. Planira opravdati milijarde i s tim opranim parama kupiti Elektroprivredu RS-a.

Sve što traži Incko on će ispoštovati. Žrtvovat će Cvijanovićku i Viškovića, Lukača ne smije. Rekao sam mu da čuva Dejton da ne provocira međunarodnu zajednicu, spržit će nas.

Čović najmudriji, ne pravi incidente, sa svakim lijepo ni s kim iskreno. Dodik igrač u rukama HOS-a. Čović korumpiran i pohlepan. Ne vjerujem Gordani Tadić”, kazao je između ostalog Vukanović.

Pogledajte snimak gostovanja.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više