Fresh Press portal
BiH Politika

Cirkus u saboru, Pernara osiguranje izvelo vani: “Spomenuo Dragana Čovića, vilu koju posjeduje u Mostaru i odmah mu isključili mikrofon”

Iako to Tuđman nije nikad javno tako izrekao, on je želio isto ono što i Milošević, da svi Hrvati žive u istoj državi. Od te politike HDZ nije odustao ni danas, između ostalog kazao je Pernar.

Moja dužnost kao zastupnika je reći istinu i samo istinu. Mnogi Hrvati u BiH svoje spasitelje vide u crkvi i HDZ-u, a to je pogrešno“, rekao je Ivan Pernar, zastupnik Živog zida u Hrvatskom saboru tokom današnje rasprave o prijedlogu deklaraciji koja se donosi u Hrvatskom saboru, a odnosi se na položaj bh. Hrvata nakon izbornog poraza Dragana Čovića u utrci za člana Predsjedništva BiH, piše “Fokus“.

Govoreći o historijskoj, prema Pernaru, katastrofalnoj ulozi katoličke crkve prema Hrvatima u BiH, Pernar je stigao i do novije historije.

Kazao je kako se u katastrofalnoj politici katoličke crkve pridružio i HDZ-e te prvi predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman, koji je želio podijeliti BiH.

Iako to Tuđman nije nikad javno tako izrekao, on je želio isto ono što i Milošević u slučaju Srba, da svi Hrvati žive u istoj državi. Od te politike HDZ nije odustao ni danas“, između ostalog kazao je Pernar.

Pernar je govorio sve dok nije spomenuo Dragana Čovića lidera HDZ-a BiH “kojeg Zagreb želi u Predsjedništvu” i njegovu hacijendu u Mostaru, zbog koje je čak promjenio i tok rijeke Radobolje.

Odmah nakon toga, predsjedavajući mu je isključio mikrofon, a kad se Pernar nije zaustavio s govorom, naredio je osiguranju da ga izbaci sa sjednice Sabora…

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK ili PREUZMI FRESHPRESS APP <<< ________________________________________________________________________________________

Povezani članci

Ivan Pernar baki platio oduzetu rakiju: “Ispeci još koju litru…”

E.H

Da li je Hrvatska genocidna tvorevina? “Ja ću vas pitati zašto je stotine hiljada Srba prognano s područja Hrvatske?”

E.H

Pernar poručuje: “Treći entitet u BiH bio bi logor HDZ-a”

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više