Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dačić: Za Srbiju je dobro što se u `non pejperima` govori o ujedinjenju sa Republikom Srpskom

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da su se, iako je Srbija još prije sedam godina rekla da neće da prizna Kosovo, u nedavnim “non pejperima” pojavile dvije dobre stvari za Srbiju – govori se o autonomiji Srba na sjeveru Kosova i Metohije i prvi put o mogućnosti neke vrste ujedinjenja Republike Srpske i Srbije.

– Za Srbiju su dobre dvije stvari koje su se pojavile u `non pejperima` objavljenim proteklih dana – to što se govori o autonomiji Kosova koju ranije nisu htjeli ni da pomenu jer nisu htjeli Republiku Srpsku na Kosovu, kao i to što se prvi put u nekom papiru, iako nezvaničnom, govori o mogućnosti neke vrste ujedinjenja Republike Srpske i Srbije – rekao je Dačić sinoć za TV Pink.

Nakon Aleksandra Vulina koji je za beogradske Večernje novosti otkrio da je proces ujedinjenja Srba u jednu državu počeo i da je on nezaustavljiv, ova izjava Ivicie Dačića je dokaz da Beograd smišljeno radi na pripremanju srpske javnosti na nove događaje.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više