Fresh Press portal
BiH Politika

Delegacija GO NBL-a održala sastanak sa prof. dr. Halidom Žigićem, nezavisnim kandidatom za gradonačelnika Tuzle

1
Na poziv nezavisnog kandidata za gradonačelnika Grada Tuzla, prof. dr. Halida Žigića, održan je sastanak delegacije Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste sa izbornim štabom gospodina Žigića na temu eventualne podrške na predstojećim Lokalnim izborima 2020. godine.
Na ovom sastanku, koji je drugi u nizu od sastanaka koji će se obaviti sa kandidatima za gradonačelnika Tuzle, razgovaralo se o potencijalnoj podršci, odnosno zajedničkim političkim idejama, prijedlozima i ciljevima Nezavisne bosanskohercegovačke liste i prof. dr. Halida Žigića.
2
Predsjednik GO Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla Edim Kadić dao je riječ nezavisnom kandidatu prof. dr. Halidu Žigiću, koji se kandidovao za gradonačelnika Tuzle na zahtjev većeg broja građana, u cilju prepoznavanja zajedničkih interesa na predstojećim Lokalnim izborima.
3
Sastanak je bio produktivan i pragmatičan, a čiji diskurs je tekao u koherentnom smjeru. Obje strane su saglasne da svoje političke aktivnosti žele usmjeriti ka postizanju boljeg života svih građana Tuzle, te da će i nakon izbora djelovati na realizaciji svojih ciljeva.

 

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više