Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

DODIK PRIZNAO DA GA JE PUTIN ODKANTAO: Volio bih da Moskva kaže da je referendum OK, pa da onda vidimo…

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ne postoji rusko miješanje u Republici Srpskoj, niti podstrekavanje Srpske za priču o referendumu iako bi on lično volio da postoji, ali ne postoji.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Rusija nikada od Republike Srpske nije tražila nikakvo činjenje, za razliku od mnogih sa Zapada koji su sa malim projektima pomoći uvijek tražili neke velike političke ustupke.

“To nikada nisam doživio od Rusije”, rekao je Dodik za Televiziju “Pink”.

Prema njegovim riječima, Rusija je samo pokušala da spozna šta može da pomogne.

“Ja sam kao predsjednik Republike Srpske veoma zadovoljan da mogu sa ljudima iz Rusije i sa predsjednikom Vladimirom Putinom da razgovaram na tu temu.

Ne postoji rusko miješanje u Republici Srpskoj, niti podstrekavanje Srpske za, recimo, neku priču o referendumu. To nije tačno”, rekao je Dodik.

On je dodao da bi lično volio da takvo nešto postoji, ali ne postoji.

“Ja bih volio da jedna velika Rusija kaže da je to OK, pa da vidimo na koji način bi se sve to odvijalo”, rekao je Dodik po povratku iz Sankt Peterburga.

 

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više