Fresh Press portal
BiH Politika

Edim Kadić uputio poziv građanima: “Iskoristite demokratsko pravo i dajte svoj konačan sud”

Kadić

Obzirom da nas još par sati dijeli od početka zvaničke jednomjesečne predizborne kampanje za Lokalne izbore 2020. godine ovom prilikom želio bi u ime Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i svoje lično ime pozvati sve političke stranke i kandidate kako u Gradu Tuzla tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini na fer i korektnu političku kampanju.

Iskoristimo političku kampanju da na najbolji način predstavimo svoju političku opciju a za naklonost građana borimo se konkretnim programskim ciljevima i planovima njihove realizacije a ne međusobnim optuživanjem i raznoraznim uvredama.

Bosna i Hercegovina treba danas više nego ikada da pokaže da je demokratska država zbog čega još jednom apelujem na sve političke subjekte da se tako i ponašaju a na građane da iskoriste svoje demokratsko pravo i svoj konačan sud daju 15. novembra 2020. godine.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više