Fresh Press portal
BiH Politika Video

Edim Kadić: “Želimo da građani Tuzle znaju kako se troše njihove pare”

image_2020-11-10_004744

Edim Kadić, nosilac liste Nezavisne Bosanskohercegovačke Liste za Gradsko vijeće Tuzla na predstojećim Lokalnim izborima, u razgovoru za Valtertuzlanski.ba, govorio je o NBL-u, postignutim uspjesima, programskim ciljevima, trenutnoj političkoj situaciji u Tuzli, kandidatima…

Na samome početku, predsjednik GO NBL-a Tuzla, čitaocima portala približio je svoju zavidnu karijeru, uspjesima u istoj te kako je stečeno iskustvo preslikao i u političkom životu, odnosno u Gradskom vijeću Grada Tuzla.

Na pitanje: “Šta Vi, i Vaša stranka, nudite građanima ako prođete u Gradsko vijeće?“, gosp. Kadić je odgovorio:

Nezavisna Bosanskohercegovačka Lista, kao najbolja lista sa najboljim kandidatima,  ima mnogo toga za ponuditi građanima Tuzle. Kandidati sa kojima se ponosim, su ljudi koji su ostvareni u svojim profesijama, te kojima politika nikada nije bila prvi izbor“, rekao je gosp. Kadić te dodao:

Nudimo transparentan rad. Želimo da građani Tuzle znaju zašto i u koje svrhe se troši njihov novac.”

U naredne četiri godine, prema riječima gosp. Kadića, Nezavisna Bosanskohercegovačka Lista će se zalagati da sve Mjesne zajednice dobiju vodu, struju, rasvjetu, odnosno sve ono što je davno trebalo da bude realizovano.

U nastavku poslušajte i pogledajte cjelokupan intervjuu sa gosp. Edimom Kadićem.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više