Fresh Press portal
BiH Politika

GO Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla poziva na fer i korektnu političku kampanju

2

Danas je u prostorijama Dramar centra u Tuzli održan sastanak Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla.

Glavne teme današnjeg sastanka bile su priprema za Lokalne izbore 2020. godine na koje Nezavisna bosanskohercegovačka lista izlazi sa jednom od najjačih listi kandidata za Gradsko vijeće Grada Tuzla i znaničan početak predizborne kampanje za Lokalne izbore 2020. godine.

Svjestan činjenice da je samo uz dobru organizaciju, sistematičan i temeljit rad i posvećenost poslu moguće ostvarit dobar izborni rezultat prisutnim na današnjem sastanku obratio se gospodin Maid Hadžimujić, predsjednik izbornog štaba Nezavisne bosanskohercegovačke liste i upoznao članove Gradskog odbora i kandidate Nezavisne bosanskohercegovačke liste sa do sada provedenim mnogobrojnim aktivnostima i nekolicinom preostalih aktivnosti izbornog štaba s ciljem da se građanima Tuzle na najbolji način prezentiraju primarni programski ciljevi GO NBL Tuzla za Grad Tuzla u periodu od 2020. do 2024. godine kao i puni kapacitet i mogućnosti kandidata Nezavisne bosanskohercegovačke liste za Gradsko vijeće Tuzla.

Obzirom da je do početka zvanične predizborne ostalo svega nekoliko sati, gospodin Hadžimujić je pozvao sve političke subjekte u Gradu Tuzla i BiH na fer i korektnu političku kampanju.

1

Predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i nosilac liste za Gradsko vijeće Tuzla gospodin Edim Kadić na današnjem sastanku pohvalio je dosadašnje provedene aktivnosti izbornog štaba kojih je zaista mnogo a sve članove Nezavisne bosanskohercegovačke liste pozvaoda ostanu ujedinjeni i zajednički istraju u programskim ciljevima Nezavisne bosanskohercegovačke liste i želji da Grad Tuzla krene velikim koracima naprijed u svim segmentima, ističući da ne sumnja u činjenicu da će građani Tuzle znati prepoznati principijelnost, dosljednost i istrajnost Nezavisne bosanskohercegovačke liste u borbi za poboljšanje uslova života građana u Gradu Tuzla i dobar izborni rezultat koji će Nezavisnoj bosanskohercegovačkoj listi omogućiti da u punom kapacitetu djeluje i radi na ispunjenju obećanja datih građanima našeg grada.

3

U ime Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i svoje lično ime gospodin Kadić je sve političke stranke i kandidate na Lokalnim izborima 2020. godine u Tuzli i BiH pozvao na fer i korektnu političku kampanju naglašavajući činjenicu da je politička kampanja vrijeme kada je potrebno na najbolji način predstaviti svoju političku opciju a za naklonost građana boriti se konkretnim programskim ciljevima i planovima njihove realizacije a ne međusobnim optuživanjem i raznoraznim uvredama.

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više