Fresh Press portal
Početna » Blog » Hadžibajrić: “Bez izbora bi ušli u period totalne anarhije”
BiH Politika Video

Hadžibajrić: “Bez izbora bi ušli u period totalne anarhije”

Hadžibajrić

U posjeti Gradskom odboru Nezavisne bosanskohercegovačke liste (NBL) Tuzla, jednom od, kako navode iz ove stranke, najbrže rastućih Gradskih odbora u našoj zemlji, danas je bio predsjednik NBL BiH gospodin Ibrahim Hadžibajrić.

Potpredsjednik Nezavisne bosanskohercegovačke liste i predsjednik Gradskog odbora NBL Tuzla, gospodin Edim Kadić je ovu priliku iskoristio kako bi pored trenutnih problema sa kojima se susreću građani Tuzle i TK-a, gospodina Hadžibajrića upoznao i sa aktivnostima koje je GO NBL Tuzla proveo u prethodnom periodu sa posebnim fokusom na aktivnosti formiranja i jačanja mjesnih odbora i uključivanja što većeg broja sposobnih ljudi koji svojim radom, znanjem i predanošću mogu dati doprinos razvoju lokalnog društva i BiH u cjelini i svih njenih naroda što ujedno i jeste jedna od glavnih okosnica ove stranke.

Jedna od tema današnjeg sastanka o kojoj se razgovaralo bila je i priprema NBL za nadolazeće lokalne izbore za 2020. godinu na kojima će Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste ponuditi izuzetno jaku listu kandidata različitih profila i stručnosti sa dugogodišnjim radnim iskustvom u svojim branšama što GO NBL Tuzla daje puno pravo da se nada izuzetno dobrom političkom rezultatu a građanima Tuzle mnogo ugodnijem mjestu življenja i ravnopravnijem životu nego što je to danas slučaj.

Na samom kraju sastanka gospodin Hadžibajrić je istakao da mu rad GO NBL Tuzle ulijeva veliku nadu u bolje sutra svih građana Tuzle, TK i cijele BiH a svi članovi gradskog odbora su se jednoglasno složili da im je to dovoljan podstrek da nastave još jače i odlučnije raditi na izgradnji neke nove i ljepše politike u našoj zemlji.

Povezani članci

Predsjednik NBL-a Ibrahim Hadžibajrić posjetio Tuzlu

E.H

Penzionerima s područja općine Stari Grad za nabavku lijekova 45.000 KM

E.H

Hadžibajrić: Nigdje u svijetu se na tenderima ne uzima (samo) najniža cijena ponude, to uvjek znači najskuplji posao!

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više