Fresh Press portal
BiH Politika Video

Ibrahim Ibrahimagić – Čovjek sa vizijama visokog standarda

Ibrahim

Ibrahim Ibrahimagić, uspješni samostalni privrednik, rođen je 1953. godine u Tuzli. Nakon završene osnovne škole završava Srednju mašinsko-saobraćajnu školu u Tuzli, a nakon toga Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Od 1991. godine uspješan je samostalni privrednik, osnivač i vlasnik firme “Elektro-agent” d.o.o. Tuzla, koja nedugo zatim postaje prepoznatljivi bosansko-hercegovački brend koji bilježi zapažene rezultate na domaćem i inostranom tržištu.

Od 2020. godine je osnivač i vlansik firme “Repro prom” d.o. zalagato. Tuzla i usljed pandemije i otežanog poslovanja hrabro i odlučno zapošljava veći broj građana Tuzla. U ovom budućem političkom angažmanu zalagat će se za ostvorenje novih radnih mjesta i privlačenje domaćih i stranih investitora na područje Grada Tuzla.

✔️Uložio 1.500.000 KM u otvaranje fabrike i zaposlio 25 radnika u jeku pandemije.

✔️Do 1991. godine radio je kao inspektor kvaliteta i kvantiteta robe, koordinator za Bosnu i Hercegovinu.

✔️1991. godine registrovao je svoju privatnu firmu pod nazivom ELEKTRO-AGENT Tuzla. 2018. godine prodaje firmu ELEKTRO AGENT.

✔️U maju 2020. godine otvorio je novu firmu REPRO PROM Tuzla, fabriku za proizvodnju ljepila za pločice i stiropor, i pokrenuo metalni dio sa 45 mašina za obradu metala.

❗Najbolji lijek za Koronu je rad!

1

✔️Svoju ideju i svoju viziju želi predstaviti kroz rad Gradskog vijeća Tuzla, te pokazati da posla za nezaposlene i mlade u BiH itekako ima. Zato je i predložen za kandidata Gradskog vijeća Tuzla na ovogodišnjim izborima, ispred Nezavisne bosanskohercegovačke liste, pod rednim brojem 3.

✔️Njegova poruka za sve građane Tuzle: uskoro će izbori za novi saziv gradskog vijeća i gradonačelnika grada Tuzla. Moja poruka građanima Tuzle je da prilikom biranja dobro razmisle kome bi od ponuđenih kandidata dali glas, jer 31 vijećnik sa gradonačelnikom bore se za egzistenciju 120.000 građana.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više