Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ima da blista: Mjesečna penzija za ručno pranje automobila članova Predsjedništva BiH!?

Nedavno je objavljena odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za ručno pranje motornih vozila u Mostaru zaključivanjem okvirnog sporazuma sa jednim ponuđačem na period od 12 mjeseci za potrebe Predsjedništva Bosne i Hercegovine, piše novinska agencija Patria

S obzirom da je danas otvorio ured u Mostaru vjerovatno će upravo Dragan Čović koristiti usluge ručnog pranja automobila, a cijena za ovu uslugu je prava predsjednička!?

Ručno će tako automobile članova Predsjedništva prati firma „Guma M“ iz Mostara, a cijena ovog posla na godinu je vrtoglavih 4.182 KM bez PDV-a.

Preračunavajući mjesečno usluga za pranje i to ručno automobila Predsjedništva BiH koštat će 344 KM bez PDV-a, što je više nego jedna minimalna penzija u FBiH.

Preporuku za firmu „Guma M“ dala je Komisija za nabavke naslovljena kao „Okvirni sporazum za ručno pranje motornih vozila u Mostaru“.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više