Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ivana Marić: “I Bakir je pio alkohol, pa se u 30. okrenuo vjeri…”

„Povodom nove hajke, u prilogu je snimak cijele emisije iz koje su isječci. Zanimljivo je da su me odmah nakon emisije optuživali da sam uvrijedila Hrvate i Srbe, a evo sad, tri godine kasnije, me optužuju da sam uvrijedila i Bošnjake. SDA, demokratija“, poručila je Ivana Marić.

„Kao odgovor na nova saznanja o tome koliko sam ja grozna osoba, u prilogu je snimak kompletne emisije iz koje su izvukli dijelove. Zanimljivo je da su me odmah nakon emisije Hrvati optuživali jer sam rekla da Praljak nije heroj, već zločinac, a Srbi jer sam ih pitala kako to da forsiraju zločine protiv Srba iz Drugog svjetskog rata ali ne žele ništa da znaju o zločinima Mladića, Karadžića i ostalih. Jedino me Bošnjaci nisu optužili.

Sve do sada, tri godine nakon emisije. Za SDA-ovce je sporno i to što sam rekla da Bakir Izetbegović nije nacionalista i da prije rata nije bio vjernik. Rekla sam da ni Dodik i Čović nisu nacionalisti te da naš najveći problem nisu nacionalisti već korumpirani političari koji se kriju iza nacionalizma.

U intervjuu za Graciju, Bakir je na pitanje da li je ikada probao alkohol, odgovario: Jesam, i ne samo probao, sve do svoje tridesete godine, kada sam se okrenuo vjeri. Dalje navodi da je pokušavao da se kocka”, poručila je Ivana Marić.

Pogledajte šta je Ivana Marić izjavila u emisiji TV Pinka.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više