Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Izrevoltirana Svetlana Cenić ne krije ljutnju: “Gdje je ona glupača što je iz pretrpanog mostarskog kluba slala video i pozdravljala Fortu?”

Povodom katastrofalne situacije sa pandemijom koronavirusa u BiH, kratkom porukom oglasila se i vidno izrevoltirana profesorica Svetlana Cenić.

Stanje sa pandemijom u Bosni i Hercegovini pogoršava se iz dana u dan.

Svako malo nadležni najavljuju strožije mjere, brojke umrlih su veće nego ikad, a politika i struka za sada nemaju rješenje.

Povodom katastrofalne situacije, kratkom porukom oglasila se i vidno izrevoltirana profesorica Svetlana Cenić.

– Nego, gdje je ona, glupača što je iz pretrpanog mostarskog kluba slala video i pozdravljala Fortu? Trebalo bi mi njeno ime – poručila je Svetlana Cenić.

U protekla 24 sata samo u Kantonu Sarajevo je registrovano 555 novozaraženih osoba nakon što je testirano 1.588 uzoraka. Prijavljeno je 13 smrtnih slučajeva.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više