Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Jelena Trivić: “Hrvati u BiH su najveća opasnost za Srpsku, Bošnjaci su jamac Srpske”

Jelena Trivić na posebnoj sjednici Narode skupštine RS obraćajući se poslanicima SNSD rekla je: “Ne znam da li ste vi, kolege poslanici, čitali materijal kada ste ga potpisivali“.

Ako jeste, dat ću vam drugu šansu. Ovako nešto da ponovo dođe u parlament, ne postojite za mene“.

Znate li šta ste potpisali, kakve kvalifikacije za ljude ste potpisali? A niste vi pisali; to je problem. Neko vas je natjerao i vi nemate dostojanstvo. Imate popravni ispit kod mene” – dodala je ona.

Ocijenila je da je Informacija o neustavnoj transformaciji dejtonske strukture BiH i utjecaju na položaj i prava RS pokušaj da se ućutka opozicija, ali da neće uspjeti u tome.

Prenesite moje pitanje Miloradu Dodiku, zašto u ovoj informaciji nema ništa o programu HDZ. Program je jači od bilo koje deklaracije.

A taj program je zacrtao ukidanje teritorije Srpske. Hrvati se u još većoj mjeri zalažu za BiH bez entiteta, a vi u Informaciji kukate nad položajem Hrvata na 17 mjesta.

Čije vi interese zastupate? Malo hrvatske, malo američke, malo ruske… Ne zanimaju me interesi Hrvata” – istakla je Trivićeva, prenosi “Srpska.Info“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više