Fresh Press portal
BiH Politika

Kadić: “NBL je danas potvrdio snažnu listu od 35 kandidata za predstojeće lokalne izbore”

EDIM-Naslovna

Edim Kadić, magistar ekonomskih nauka, predvodi kvalitetnu i snažnu listu kandidata Nezavisne bosanskohercegovačke liste za Gradsko vijeće Tuzla.

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla, jednog od najznačajnih političkih projekata koji se pojavio u modernoj historiji BiH a čiji su značaj prepoznali građani širom BiH dajući svoj legitimitet nezavisno izabranim načelnicima i vijećnicima u općinskim i gradskim vijećima širom BiH, ove godine prvi puta izlazi na Lokalne izbore u BiH 2020. sa samostalnom listom kandidata za Gradsko vijeće Tuzla.

U sklopu priprema za lokalne izbore 2020. godine Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla danas je potvrdio kvalitetnu i snažnu listu od 35 kandidata i kandidatkinje za predstojeće lokalne izbore, koja predstavlja izvrstan spoj iskustva, znanja i mladosti sa aktivnim učešćem pripadnika svih naroda i narodnosti koji žive u našoj BiH.

Listu kandidata sačinjavaju stručni, provjereni i pošteni sugrađani različitih profila a predvodit će je gospodin Edim Kadić, bivši pomoćnik načelnika za boračko- invalidsku zaštitu i sadašnji samostalni vijećnik u Gradskom vijeću Tuzla, čovjek sa dugogodišnjim radnim iskustvom i dokazanim rezultatima svog rada na mnogobrojnim pozicijama koje je do sada obnašao od rada u Armiji BiH, Ujedinjenim nacijama, američkoj vojsci , mjestu komercijalnog direktora u RK Omega i pomoćnika direktora za komercijalne poslove u JZU “Gradske apoteke” Tuzla.

Spoj mladosti i iskustva, osobine, vrijednosti i kompetencije koje posjeduju naši kandidati predstavljaju jako dobru garanciju tuzlanskim biračima, da ćemo ukoliko budumo izabrani znati štititi njihove interese i interese našeg grada.

Pridruži se i postani dio NBL tima.

GO Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više