Fresh Press portal
BiH Politika

Kadić: “NBL se oštro protivi naplati komunalne takse građanima Tuzle”

Danas je u Tuzli, u prostorijama GO NBL Tuzla, održana konferencija za medije na kojoj se prisutnim medijima obratio Predsjednik Gradskog odbora NBL Tuzla i član Predsjedništva Nezavisne bosanskohercegovačke liste Bosne i Hercegovine, gospodin Edim Kadić mr.ecc.

Gospodin Kadić je na današnjoj konferenciji za medije upoznao medije i javnost o donešenim zaključcima sa 1. Kongresa NBL BiH koji je održan 29.09.2019. godine u Sarajevu.

Najznačajniji zaključci sa 1. Kongresa NBL BiH održanog u Sarajevo odnose se na dopunu Statuta stranke koji definira djelovanje stranke u šest bosanskohercegovačkih regija i povećanje broja članova Predsjedništva NBL BiH. Novoizabrani članovi Predsjedništva NBL BiH su:Edim Kadić, Slobodan Šoja i Sedin Spahić.” istakao je Kadić.

U nastavku konferencije iznešen je stav GO NBL Tuzla povodom odluke GV Tuzla o uvođenju komunalne takse za građane Tuzle i zahtjev za hitno stavljanje van snage ovakve odluke GV Tuzla.

GO Nezavisne Bosanskohercegovačke liste Tuzla se oštro protivi odluci GV Tuzla i uvođenju novog nameta građanima Grada Tuzle u vidu naplate komunalne takse i zahtjeva od većine u GV Tuzla da ovu odluku stavi van snage već na narednoj sjednici GV Tuzla.

Povezani članci

Prijedlog o ukidanju finansiranja političkih stranaka za vrijeme pandemije koronavirusa

E.H

U Tuzli održana sjednica Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

E.H

Da li će Edim Kadić biti kandidat za gradonačelnika grada Tuzla?

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više