Fresh Press portal
BiH Politika

Klub Hrvata i Srba odbio da osudi događaje u Višegradu

Na sjednici Doma naroda PSBiH delegat Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Bećirović (Socijaldemokratska partija – SDP) položio je svečanu zakletvu, budući da nije prisustvovao konstituirajućoj sjednici održanoj 28. februara.

Zlatko Miletić, delegat Kluba Hrvata tražio je da se na dnevni red uvrsti tačka dnevnog reda kojom bi se osudio događaj u Višegradu gdje su postrojavanjem Ravngoroskog četničkog pokreta izazvane nacionalne netrepeljivosti i mržnja.

Dopuna nije prihvaćena, jer su svi iz Kluba Srba i Hrvata izuzev Miletića bili protiv ovog prijedloga.

Dnevnim redom sjednice predviđeno je i usvajanje Prijedloga odluke o imenovanju sekretara Doma naroda, a za tu funkciju predložena je Gordana Živković, prenosi “Patria”.

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER <<< ________________________________________________________________________________________

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više