Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Komšić spustio Lagumdžiji: “Ako se tviteraš toliko prepao korone, spreman sam mu lično uzeti bris”

U popodnevnim satima danas predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva Željko Komšić otvorit će počasni konzulat Bosne i Hercegovine u Beču, što je bivši lider SDP-a Zlatko Lagumdžija propratio ciničnim komentarom na Twitteru.

Lagumdžija je na svom Twitter profilu izrazio nezadovoljstvo otvaranjem počasnog konzulata Bosne i Hercegovine u Austriji u doba pandemije, kazavši da se ovako nešto nije desilo u historiji naše države.

Istorijski događaj – ovako nešto se nije desilo u istoriji naše države. Nova tužna slika naše spoljne politike i nedostatka svijesti o vremenu i prostoru u kojem živimo. “Baba se češlja, a selo gori!” Sve mi je jasno, samo se još Džaferoviću čudim!”, napisao je Lagumdžija na Twitteru.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, koji se već dulje vrijeme nalazi na meti Lagumdžijinih neselektivih napada, na naš upit, kratko je prokomentarisao Lagumdžijinu Twitter kritiku. “Ako se tviteraš Lagumdžija toliko prepao korone, ja sam spreman da mu uzmem bris i gurnem štapić”, kazao je Komšić.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više