Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Lokalni izbori 2020: GO NBL-a Tuzla predao listu kandidata za GV Tuzla

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla danas je ponosno i sa puno optimizma u centralu NBL u Sarajevu predao kvalitetnu i snažnu samostalnu listu kandidata za Gradsko vijeće Tuzla na predstojećim Lokalnim izborima 2020. godine.

Listu kandidata za Gradsko vijeće Tuzla koja predstavlja izvrstan spoj iskustva, znanja i mladosti sa aktivnim učešćem pripadnika svih naroda i narodnosti koji žive u našoj BiH predvodi magistar ekonomskih nauka i predsjednik GO NBL Tuzla gospodin Edim Kadić.

Lista kandidata sačinjena od stručnih, provjerenih i poštenih sugrađani različitih profila predstavlja jako dobru garanciju GO NBL Tuzla za dobar izborni rezultat a tuzlanskim biračima da ćemo ukoliko nas izaberu znati štititi njihove interese i interese našeg grada.

Pored liste kandidata za Gradsko vijeće Tuzla danas je u centralu Nezavisne bosanskohercegovačke liste u Sarajevu predata i lista kandidata NBL za Općinsko vijeće Banovići na Lokalnim izborima u BiH 2020. godine.

Spoj mladosti i iskustva, osobine, vrijednosti i kompetencije koje posjeduju naši kandidati na listi za Općinsko vijeće Banovići predvođeni mr.ph. Senadom Livadićem nada su svima nama da dolaze bolji dani za Općinu Banovići.

Budi dio tima, izađi na izbore i ne dozvoli da 20% birača koji biraju iste stranke ponovno zapečate sudbinu BiH na 4 godine i izaberu stranke koje nas drže kao taoce svog kriminala i vode nas jedino u sukobe.

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više