Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mandić: Ne ostavljaj nas (Bogićeviću), bez obzira što se čini da su nadmoćniji

Načelnik sarajevske Općine Centar Srđan Mandić poručio je putem Facebook profila Bogiću Bogićeviću da ne odustaje od kandidature za gradonačelnika Sarajeva. Ovo više nije politika, već borba za napredak, rekao je.

– Dragi druže Bogićeviću, zbog jednog Srđana si danas odustao. Ovaj Srđan te moli da ostaneš. Nisam ni ja olako prihvatio moju kandidaturu, ali kad sam saznao da ćeš ti biti ispred mene, više nisam imao dileme. Razni “asimi”, “skake” i njima slični, ti ljudi bez časti i morala, bave se onim što jedino znaju – političkim profiterstvom i trgovinom ljudskim sudbinama. Njima moramo reći odlučno NE! Ovo više nije ni politika, ni borba za progres i napredak. Ovo je borba za opstanak, za pravo na život. Borba između dobra i zla. Borba za onu Bosnu i Hercegovinu za koju si se borio ‘91, kad niko drugi nije. Zato je važno da još jednom kažeš NE, ali ne kandidaturi. Kaži NE političkim mafijašima koji noćas likuju. Ovo je posljednja šansa moje generacije da uradimo nešto dobro za one koji će doći poslije nas. Ne ostavljaj nas, bez obzira što se čini da su nadmoćniji. Nas normalnih ima više. Imamo hrabrost, imamo petlju i možemo i moramo ovu bitku dobiti. Ali nam trebaš baš TI! Smrt fašizmu, sloboda narodu, druže Bogi✊ No pasaran – napisao je Mandić.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više