Fresh Press portal
BiH Politika

Mario Karamatić: “Milanović neće nasjesti na jeftine sarajevske spinove”

Karamatić

Mario Karamatić, predsjednik HSS-a u BiH, ponovio je svoj raniji stav o Zoranu Milanoviću kao političkom rotvajleru koji će braniti bh. Hrvate.

Karamatić je komentirao reakcije iz bošnjačkih političkih stranaka nakon Milanovićeve najave o dodjeli prizanja postrojbama HVO-a.

On smatra i da će se Milanović obračunati s političim Sarajevom.

Milanović je pokazao ono što sam davno predvidio, iako se ne volim baviti predviđanjima. Naime, izjavio sam jedne prilike kako će bh. Hrvati u svojoj političkoj borbi u liku i djelu predsjednika Milanovića dobiti političkog rotvajlera protiv islamističkog Sarajeva. To se obistinilo i drago mi je da sam bio u pravu. I kao čovjeku, i kao pripadniku HVO-a” – kazao je Karamatić za Direktno.

Prvi čovjek HSS-a u BiH smatra i da Milanović neće nasjesti na jeftine spinove iz Sarajeva.

Političko Sarajevo godinama plače i druge optužuje dok istovremeno skriva i negira svoje zločine. Milanović je pokazao da neće nasjedati na tu vrstu jeftinog spina te da bh. Hrvati u njemu imaju istinskog prijatelja” – naglasio je prvi čovjek HSS-a u BiH.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više