Fresh Press portal
BiH Politika

NBL: “Drage Tuzlanke i Tuzlaci, izađite na izbore i odlučite o sudbini Vas i Vaše djece”

Kadić

Na današnjoj press konferenciji Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla građanima Tuzle obratili su se predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i nosilac liste za GV Tuzla, Edim Kadić i kandidati ove političke stranke za GV Tuzla, Almira Kunosić i Mirsad Delić.

Gospodin Kadić na današnjoj press konferenciji je istakao da je izuzetno ponosan prvenstveno na fer političku kampanju koju je vodio Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste i svi kandidati za GV Tuzla.

Nezavisna bosanskohercegovačka lista je prva u Gradu Tuzla javno objavila biografije svojih kandidata, ostvarenih i u svojim profesijama radom i zalaganjem dokazanih građana našeg grada kojima uopće nije potrebna politička promocija iz nekog materijalnog i finansijskog interesa što se danas veoma rijetko može sresti.

Kroz svoju afirmativnu kampanju i neizostavnu direktnu komunikaciju sa građanima svih mjesnih zajednica Grada Tuzla, Nezavisna bosanskohercegovačka lista je nastojala direktno na terenu detektovati probleme sa kojima se građani svakodnevno suočavaju i rangirati prioritete njihovog rješavanja kroz rad u Gradskom vijeću Tuzla a građanima Tuzle prezentovati svoje programske ciljeve za Grad Tuzla u naredne četiri godine i čuti njihovo mišljenje.”

istakao je predsjednik Kadić i za kraj pozvao građane Tuzle da 15. novembra izađu na izbore i biraju kandidate kojima će dati svoj glas i koji će ih predstavljati naredne četiri godine.

Građani Tuzle 15.tog novembra 2020. godine olovka je vaše najjače oružje, ja vas pozivam i molim i da pored otežanih okolnosti koje su nas nažalost zadesile izađete na lokalne izbore, i svoj glas date za one kandidate i političke stranke koje su vas svojim programom i dosadašnjim radom ubijedile da će znati zastupati vaše interese i interese našeg grada a ne svoje sitne lične interese.

Posebno emotivnu poruku na kraju današnje press konferencije poslala je Almira Kunosić, majka troje djece i kandidatkinja Nezavisne bosanskohercegovačke liste za GV Tuzla,

Drage Tuzlanke i Tuzlaci, drage majke naše djece, izađite 15. novembra na izbore i svojim glasom same odlučujte o sudbini nas i naše djece, ne dozvolite da to neko drugi čini umjesto nas i ne dozvolite im da našu djecu raseljavaju po Evropi i svijetu daleko od svojim domova i majčinskog toplog zagrljaja. Naš glas je naše najjače oružje koje imamo i neka se čuje u nedjelju 15.11. 2020. godine

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više