Fresh Press portal
BiH Politika

Održan sastanak GO NBL-a sa građanima mjesne zajednice Husino

1
Težnja Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla da građanima Grada Tuzla željnim promjena omogući ljepši, pravedniji i ugodni život u našem gradu rezultirala je današnjim obilaskom i sastankom članova GO Nezavisne bosanskohercegovačke liste sa građanima Mjesne zajednice Husino.
Na današnjem sastanku za potpredsjednika Mjesnog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste MZ Husino imenovan je gospodin Anto Pavlović, dok funkciju predsjednika Mjesnog odbora NBL MZ Husino od ranije već obavlja gospodin Izudin Jusić.
2
Na današnjem sastanku istaknuto je da će i dalje prioriteti u radu ovog Mjesnog odbora biti poboljšanje uslova života građana, popravak puteva i ulične rasvjete te komunalne infrastrukture u cjelini.
Prisutni građani na današnjem sastanku su poručili da će rezultate rada Mjesnog odbora NBL Husino ubrzo vidjeti svi građani Husina a sve građane koji žele dati doprinos u razvoju svoje lokalne sredine kroz aktivno učešće u politici pozvali da se priključe timu Nezavisne bosanskohercegovačke liste.
Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više