Fresh Press portal
BiH Politika

Održan sastanak GO Nezavisne bosanskohercegovačke liste: “Osigurat ćemo bolju budućnost svim građanima Tuzle”

GO

Gradski odbor Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla održao je sastanak u prostorijama Dramar centra u Tuzli na kojem se diskutovalo o pripremama za Lokalne izbore 2020. godine.

Sastanak je otvorio Maid Hadžimujić, predsjednik Izbornog štaba Nezavisne bosanskohercegovačke liste, koji je članove Gradskog odbora i kandidate Nezavisne bosanskohercegovačke liste sa do sada uspješno provedenim aktivnostima Izbornog štaba.

Maid
Maid Hadžimujić, predsjednik Izborng štaba NBL Tuzla

Kao predsjednik Izbornog štaba Nezavisne bosanskohercegovačke liste, koji je formiran s ciljem postizanja što boljeg rezultata koji bi Nezavisnoj bosanskohercegovačkoj listi omogućio aktivno učešće u Gradskom vijeću Tuzla te maksimalan učinak na poboljšanje uslova života i standard građana Tuzle, moram spomenuti da smo ovom zadatku pristupili krajnje ozbiljno i profesionalno.” – rekao je Maid Hadžimujić tokom svog izlaganja te dodao:

Siguran sam da smo jedini koji su predizbornoj kampanju pristupili na ovaj način, odnosno na način koji je većinu naših članova uključio u sam proces kreiranja boljih rezultata“.

Na kraju sastanka prisutnim članovima GO NBL Tuzla i kandidatima obratio se i predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla i nosilac liste za gradsko vijeće Tuzla gospodin Edim Kadić koji je pohvalio dosadašnje aktivnosti izbornog štaba a kandidatima zaželio mnogo strpljenja u periodu koji nam slijedi i mnogo sreće na predstojećim izborima ističući da ne sumnja u dobar izborni rezultat i podršku građana Tuzle.

Siguran sam da ćemo napraviti dobar rezultat. Naša lista je, bez imalo iskromnosti, najbolja lista u Tuzli. Ja vjerujem u Vas, odnosno u kandidate čija imena su na listi Nezavisne bosanskohercegovačke liste, koji su dosadašnjim zalaganjem pokazali i dokazali da je vrijeme za velike promjene u Gradu Tuzla. Samo zajedničkim radom, znanjem i aktivnostima, svim građanima Tuzle, pružiti ćemo bolju budućnost koju i zaslužuju” – rekao je Edim Kadić u svom obraćanju.

edim
Edim Kadić, predsjednik GO NBL Tuzla

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više