Fresh Press portal
Početna » Blog » Pernar podržao ubicu iz Splita: “Odnijet ću mu kolače u zatvor! U Splitu mu treba dići spomenik”
Politika Svijet

Pernar podržao ubicu iz Splita: “Odnijet ću mu kolače u zatvor! U Splitu mu treba dići spomenik”

Pernar

Saborski zastupnik Ivan Pernar podržao je Filipa Zavadlava, trostrukog ubicu iz Splita.

Tvrdi da je njegov čin opravdan ako su mu ubijeni prijetili nasiljem, te da je i sam prijavio prijetnje nasiljem pa policija nije učinila ništa.

Pratio sam slučaj u Splitu gdje je mladić kalašnjikovom smaknuo troje ljudi, policija kaže da svi ubijeni imaju desetke kaznenih prijava što daje za naslutit da su se bavili kriminalom.

Međutim, posebno mi je bio intrigantan detalj da osumnjičeni ubojica nikad nije prijavio prijetnje policiji.

Baš iz tog razloga želim s vama podijelit iskustvo prijetnje izravnim nasiljem koju sam doživio i prijavio policiji. Do današnjeg dana, usprkos davanju iskaza, detaljnom opisu osumnjičene osobe, pristunosti svjedoka i snimkama video kamera, policija nije privela, prijavila i izvela na sud tu osobu.

Što u prijevodu znači da zakon ne važi ni za mene kao saborskog zastupnika i da zapravo prijavljivati za prijetnju postaje besmisleno jer policija ne radi svoj posao.

Ako ne važi za mene, potpuno mi je razumljivo zašto osumnjičeni trostruki ubojica nije išao prijaviti osobe koje mu prijete policiji jer čak i da mu jesu prijetile, siguran sam da bi i dalje ostale na slobodi kao što su ostale i nakon svih tih kaznenih prijava.

Iz tog razloga smatram, ukoliko mu 3 navedene osobe uistinu jesu prijetile nasiljem i maltretirale ga (iznuđivale dug za drogu njegovog mlađeg brata), da je njegov čin opravdan.

Ukoliko nisu, treba ga najstrože osuditi, ukoliko jesu i ukoliko se uistinu radi o ljudima koji su se bavili kriminalom, odnijet ću Filipu Zavadlavu kolače u zatvor jer smatram da policija ne radi svoj posao i ne štiti društvo od kriminala u mjeri u kojoj bi to trebala.

Također, u grupi “Pravda za Filipa” napisao je da bi Filipu trebalo podići spomenik i u Splitu imenovati ulicu po njemu.

Povezani članci

Pernar propao na izborima, nećemo ga više gledati u Saboru Hrvatske

E.H

Pernar podržao Radončića: “Oni nas žele sve skupa zamijeniti…”

E.H

Ivan Pernar natpisom na majici pružio podršku radnicima Aluminija

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više