Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogledajte kako je Stjepan Mesić čestitao Dan nezavisnosti BiH: “Svi oni koji misle da se BiH mogla razbiti su otišli ili odlaze sa političke scene”

Stjepan Mesić, nekadašnji predsjednik Hrvatske, na sebi svojstven način čestitao je Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Iako se ovaj praznik slavio prvog marta, poruka Mesića je ostala nezapažena. Stoga mi želimo da prenesemo poruku uglednog diplomate građanima BiH koji žive u domovini, ali i onima u dijaspori.

Mesićevu video poruku izvorno je prenijela organazicija BH UK Network.

“Čestitam Dan nezavisnosti svim građanima BiH koji se trenutno nalaze u Velikoj Britaniji. Želim im sve najbolje te da se vrate u domovinu BiH, a uvjeti će se stvoriti. Svi oni koji misle da se BiH mogla razbiti su otišli ili odlaze sa političke scene,”, kazao je između ostalog Mesić za BH UK Network.

https://www.facebook.com/bosniauknetwork/videos/827185288140106/?t=0

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više