Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Porodica Stanivuković će graditi park i fontanu u BL kao znak zahvalnosti na podršci

Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banje Luke, još tokom kampanje najavio je borbu protiv kriminala i korupcije. Nakon što je izabran, njegov revizorski tim je dosad predstavio nekoliko izvještaja o onome što je zatekao zatekao kada je došao na čelo Banje Luke.

Sada je otišao korak dalje i najavio nove projekte, ali oni, kako je istakao, neće biti finansirani iz gradskog budžeta.

“Zajedno sa svojom porodicom, izgradiću park u naselju Rosulje, biće to naš poklon Gradu, kao znak zahvalnosti Banjaluci, na velikoj podršci koju nam pružaju već dugi niz godina. Osim parka, na samom ulazu u naselje Petrićevac, izgradit ćemo i javnu fontanu, koja će ovom dijelu našeg grada dati poseban pečat. Drago mi je što imam sposobnost da, zajedno sa svojom porodicom, učestvujem u stvaranju ljepše Banjaluke. Ne želimo uzimati od građana kroz fiksne tendere, ali naša vizija je da ostavimo trag u svakom naselju koje će ostati našem gradu i poslije nas. Ovo je tek početak jedne lijepe priče koja će se proširiti svakim dijelom naše Banjaluke”, napisao je Stanivuković na svom Facebook profilu.

https://www.facebook.com/draskostanivukovicbl/posts/1925381627627444

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više