Fresh Press portal
BiH Politika

Poziv Edima Kadića, predsjednika Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla svim političkim subjektima i kandidatima u Gradu Tuzla.

Kadić

Svaka izgovorena laž = Jedna sadnica.
Predizborna kampanja = Pošumljena Tuzla za naše buduće generacije.

Predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla poziva sve političke subjekte i kandidate za Gradsko vijeće Tuzla, da za svaku izgovorenu i napisanu laž u posljednjih 5 dana predizborne kampanje koju čuju i pročitaju o sebi na privatnim portalima i facebook grupama, u subotu 14.10. 2020. godine na dan predizborne šutnje, zasade po jednu sadnicu drveta na području grada Tuzla i na taj način uz svoju pomoć omoguće političkim strankama, političkim kandidatima i lažnim profilima koji vode antikampanju blateći sve i svakoga oko sebe da urade barem nešto korisno za naš grad i naše buduće generacije u gradu Tuzla.

Edim Kadić, predsjednik Gradskog odbora Nezavisne bosanskohercegovačke liste Tuzla.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više