Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Prlić poručila Lagumdžiji: “Pokazala sam više ljubavi prema BiH nego vi u posljednjih 20 godina”

SDP-ova zastupnica u Parlamentu Federacije BiH Lana Prlić poručila je da je kroz svoj politički angažman pokazala više hrabrosti i ljubavi prema Bosni i Hercegovoni nego bivši predsjednik te partije Zlatko Lagumdžija u zadnjih 20 godina.

Danas je na N1 bivši predsjednik SDP i današnji predsjednik SPD-a izjavio da je on u Predsjedništvu imao dva Komšića, dok danas u Predsjedništvu partije sjede Prlić i Boban. Da napomenem da dok je gospodin Lagumdžija bio predsjednik u martu/aprilu 2014. godine Ivan i ja smo stajali na bini Doma mladih isto ponosno kao i danas“, poručila je Lana.

I evo još jedna informacija za Vas gospodine Lagumdžija, prvi put ikada SDP ima zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH iz Gruda, a to je upravo Ivan Boban, pored kojeg ću uvijek ponosno stajati i s kojim ću zajedno raditi i graditi državu za sve nas“, poručila je Prlić, optužujući Lagumdžiju za fašizam.

Bivši predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagundžija optužio je aktuelnog predsjednika Nermina Nikšića da loše upravlja strankom, ocijenio je da je SDP izgubio multietnički karakter kao i to da je stranka doživjela deintelektualizaciju kadra, dok je neke od članova SDP-a optužio za saradnju sa obavještajnim službama zemalja iz susjedstva, prenosi agencija “Patria“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više