Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vesna Pusić dobila prijetnju smrću zbog Praljka

Pusić je izjavila kako je presuda ‘hercegovačkoj šestorici’, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina.

Kada je Pusic izvjesnom Bajsicu porucila da je prijavljen policiji u Njemačkoj, on se izvinio

Prijetnje smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj šestorki dobila je još jedna članica Građanskog liberalnog saveza, (GLAS-a). Vesna Pusić. Ona je jučer izjavila kako je presuda hercegovačkoj šestorici, među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina, javlja index.hr.

“Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dodem u zagreb zaklat ću te ko prase”, napisao je izvjesni Jerko Bajsic (koji na profilnoj slici ima osuđenog zločinca Praljka) u porukama Vesni Pusić.

ČITAJ VIŠE: Dodik: Haag nije doprinio utvrđivanju istine

Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: “ajde tako i tako nisam u hrvatskoj izdajico. i znam da me neces prijaviti jer dobivas svaki dan tako nešto”.

Stotine uvreda i prijetnji

Pusić mu je odgovorila da “policija radi i u Njemačkoj” i to “još bolje nego u Hrvatskoj”, na što je Bajsic krenuo s izvinjenjima: “oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga molim vas oprostite”.

Saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh kazao je da je također primio stotine uvreda te prijetnje smrću nakon što je u srijedu na svom Facebook profilu iznio stav u vezi sa činom osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka, koji je ispio otrovnu tekućinu za vrijeme izricanja presude u slučaju “Prlić i ostali” u Hagu,

On je napisao da je „samoubojstvo izvršio pravomoćno osuđeni ratni zločinac te da vrh HDZ-a minutom šutnje za Praljka u parlamentu pokušava instrumentalizirati Hrvatski sabor“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više