Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

SDS Banjaluka i SDS Srbac podržali Govedaricu za predsjednika stranke

Gradski odbor Srpske demokratske stranke Banjaluka i Opštinski odbor SDS-a Srbac odlučili su da kandidat za predsjednika stranke bude Vukota Govedarica.

Podsjetimo, u igri za lidera najveće opozicione partije u Republici Srpskoj su četiri imena, i to Vukota Govedarica, aktuelni lider stranke, Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora, Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine, i Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa, mada sve informacije govore da će se na kraju bitka voditi između Govedarice i Miličevića, ali nije isključena ni mogućnost da bude samo jedan kandidat.

Opštinski odbor Srbac je mišljenja da su sva četiri predložena kandidata kvalitetna i sasvim opravdano i zasluženo predloženi.

SDS Srbac smatra da se kandidati prije konačnog izjašnjavanja delegata Skupštine SDS RS o budućem predsjedniku stranke pokušaju usaglasiti i pred najviši organ stranke izađu sa jednim imenom.

Na sjednici je izabran i zamjenik predsjednika OO SDS Srbac. Dragan Lepir dobio je podršku Opštinskog odbora da u naredne 4 godine obavlja funkciju zamjenika predsjednika SDS Srbac.

Skupština Opštinske organizacije SDS Srbac ranije je izabrala za predsjednika OO SDS Srbac Maru Cvijanović – Delević, novi Opštinski odbor kao i delegate za republičku Skupštinu SDS.

(Vijesti.ba / NN)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više