Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Suljagić: Hoću da se izvinim Senadu Hadžifejzoviću, mater me nije tako odgojila

Direktor Memorijalnog centra Potočari Emir Suljagić oglasio se na društvenim mrežama te uputio izvinjenje novinaru Senadu Hadžifejzoviću nakon kritika koje je prethodnih dana upućivao na njegov račun, a zbog gostovanja Timotija Lesa (Thimoty Less), bivšeg britanskog diplomate.

– Jučer je bio Majčin dan i razmišljao sam se da li da ovo napišem, pa iako naizgled nema veze jedno s drugim: hoću da se izvinim Senadu Hadžifejzoviću zbog komentara o krmetini i ramazanu. Mater me nije tako odgojila. To nije odraz nje, nego mene. Za ostalo se pak ne izvinjavam – poručio je Suljagić.

 

Podsjećamo da je Les u emisiji govorio da “Bošnjaci nemaju vojsku” te da će, “ako napadnu bh. Srbe, imati problem sa Srbijom i izgubit će moralni integritet”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više